Daadkrachtig en sociaal

 

De daadkracht en flair van Amanda Kruijssen in combinatie met haar sterk sociale karakter zorgen ervoor dat Kruijssen Family Office onvoorwaardelijk vertrouwen van cliënten en hun externe adviseurs geniet.

Duurzame verbinding

 

Amanda is een pragmatische, cliëntgerichte denker en een energieke, resultaatgerichte doener. Zij rondde haar studie Economie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam in 1994 af. Daarna startte zij een ruim 20-jarige carrière bij verschillende grootbanken en private banks.

 

In haar dienstverlening is Amanda volledig en verbindend. Kortom: zij brengt een ruimer aanbod dan andere (financiële) dienstverleners en handelt uitsluitend vanuit uw perspectief en uw belang. Het starten van een eigen, onafhankelijk kantoor lag daarmee erg voor de hand. Op deze manier zet zij haar jarenlange en brede ervaring in het vak rechtstreeks voor u in.

 

Daadkracht en flair in combinatie met een sterk sociaal karakter zorgen ervoor dat Amanda onvoorwaardelijk vertrouwen van cliënten en hun externe adviseurs geniet.

 

Samen met u, haar team en uw externe adviseurs realiseert Amanda creatieve oplossingen die u op korte en op lange termijn ontzorgen en u continuïteit en rust bieden.

drs. Amanda Kruijssen
Pragmatisch, resultaatgericht en met hart voor de zaak.

Postbus 1267  |  1400 BG Bussum

+31 6 2207 5902