Onafhankelijke ondersteuning

 

Onafhankelijk betekent dat wij geen financiële banden hebben met externe partijen en dat wij geen (beleggings)producten aanbieden.

Dit is onze aanpak

 

Kruijssen Family Office brengt samen met u de huidige financiële situatie in kaart en we stellen doelen ten aanzien van inkomen en vermogen. Op basis hiervan maken we een financieel managementplan zodat u zich continu persoonlijk ondersteund weet op financieel, fiscaal, juridisch en administratief gebied.

 

Wij onderhouden de contacten die in uw financiële wereld van belang zijn, zoals vermogensbeheerders, bankiers, accountants, fiscalisten, notarissen, juristen, makelaars en zo meer.

 

Wij analyseren en beheren de informatiestromen vanuit al deze partijen en rapporteren u hierover op een heldere en adequate wijze. Daarnaast ondersteunen wij u bij het maken van keuzes en zorgen we ervoor dat de gemaakte keuzes door de betrokken specialisten op de juiste manier worden uitgevoerd.

 

Voorop in onze ondersteuning staat het optimaliseren van het beheer van uw bezittingen. Wij rapporteren op overzichtelijke wijze over de ontwikkelingen van het vermogen en evalueren periodiek met u of de initiële uitgangspunten nog steeds de juiste zijn.

 

Lifestyle management, het bieden van ondersteuning bij persoonlijke activiteiten, behoort eveneens tot onze dienstverlening.

 

In onze rol van financieel regisseur en vertrouwenspersoon vinden wij dat de ondersteuning op korte en op lange termijn een gegeven moet zijn waar u op kunt bouwen en vertrouwen.

 

Deskundigheid, integriteit en vertrouwen. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat u financiële ontzorging en continuïteit ervaart.

 

 

CONTACT

Postbus 1267  |  1400 BG Bussum

+31 6 2207 5902