Persoonsgegevens die worden verwerkt

 

Kruijssen Family Office kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Kruijssen Family Office, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Kruijssen Family Office verstrekt. Kruijssen Family Office kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

 

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

 

Waarom Kruijssen Family Office gegevens nodig heeft

 

Kruijssen Family Office verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

 

Daarnaast kan Kruijssen Family Office uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

 

Hoe lang Kruijssen Family Office gegevens bewaart

 

Kruijssen Family Office bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 

Delen met anderen

 

Kruijssen Family Office verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

In kaart brengen websitebezoek

 

Op de website van Kruijssen Family Office worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Kruijssen Family Office gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@kruijssenfamilyoffice.nl. Kruijssen Family Office zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

Beveiligen

 

Kruijssen Family Office neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Kruijssen Family Office maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

 

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Kruijssen Family Office verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Kruijssen Family Office op via info@kruijssenfamilyoffice.nl. kruijssenfamilyoffice.nl is een website van Kruijssen Family Office. Kruijssen Family Office is als volgt te bereiken:

 

Postadres:

Postbus 1267

1400 BG Bussum

 

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel:

74407457

 

Telefoon

+31 6 2207 5902

 

E-mail

info@kruijssenfamilyoffice.nl

 

 

Postbus 1267  |  1400 BG Bussum

+31 6 2207 5902